Over Ons

Theemuts & Zo is opgericht vanuit een grote passie voor brocante, retro en vintage. Zo krijgen de prachtige vintage en retro theepotten, het mooie brocante serviesgoed een tweede kans. En terecht, want sommige theepotten zijn al 80 jaar oud, maar nog in perfecte staat. Eeuwig zonde om zo`n sieraad niet op tafel te zetten. De theepotten zijn meestal apart vormgegeven met bijzondere decoraties. Eigenlijk worden ze in deze uitvoeringen nu bijna niet meer gemaakt. Het meeste theeservies en serviesgoed komt uit het buitenland, zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd op kwaliteit en originaliteit.

servieskamer2.jpg  servieskamer1.jpg 

Cradle-to-cradle creaties

Tevens vind je op deze site handgemaakte unieke theemutsen van gerecycled en nieuw materiaal. Gedecoreerd met vrolijke vintage applicaties, kleurrijk retro kant en band, vaak geborduurd met kraaltjes. Stuk voor stuk originele theemutsen, gemaakt van bijvoorbeeld gebreide truien, oma’s keukengordijnen of uitgevoerd in trendy nieuwe stof. Prachtige exemplaren om je thee heerlijk warm te houden. Ontwerpster Helma werkt vanuit het cradle-to-cradle principe: gebruikte materialen krijgen een tweede kans, waardoor de kringloop weer compleet is! Deze maatschappelijk verantwoorde theemutsen kunnen ook op bestelling gemaakt worden. Als een theemuts verkocht is, kan je wel een soortgelijke opnieuw bestellen, maar identiek is hij nooit. 

etalage1.jpg  etalage5.jpg 

Wil je een theemuts kado geven, maar weet je niet precies waar hij of zij van houdt? Geef dan een kadobon van Theemuts & Zo. 

© 2010 - 2024 THEEMUTS & ZO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel